De huidige trend in zwembaden is zo helder als bronwater: ons zwembad integreren in de omgeving om er een natuurlijke, rustgevende en inspirerende plek van te maken. Dit vertaalt zich onder andere in de keuze van de bekleding: weg met die flashy blauwe liners, welkom natuurlijke kleuren! Zoals bronskleurig groen voor een mineraleneffect dat samensmelt met de omgeving, een zandkleur die met plezier alle nuances van de zomerlucht absorbeert, of een van de talloze andere kleuren, van azuurblauw tot onweergrijs.
De keuze is immens! MORTEX ETANCHE is verkrijgbaar in 64 kleuren en past zich dan ook moeiteloos aan elk project aan. Ook aan de meer gedurfde projecten is gedacht. Wat dacht je van een rood zwembad, bijvoorbeeld? Je begrijpt het al: BEAL® INTERNATIONAL heeft alles ingezet op originaliteit!
Natuurlijke zwemvijvers: van groen tot grijs over zwart

In 2010 zal iedereen erover spreken: de natuurlijke zwemvijver. Deze wordt zo aangelegd zodat hij samenvloeit met de plantrijke omgeving en volledig in harmonie is met de rest van de tuin. Het sleutelwoord is ecologie; de natuur komt op de eerste plaats. Deze natuurlijke zwemvijver lijkt op een echte vijver, maar is specifiek ontworpen om in te kunnen zwemmen en baden. Je zwemt in mooi en zuiver water zonder chemische producten. Natuurlijke zwemvijvers bieden de praktische voordelen van een zwembad, maar zijn uitzonderlijk mooi en respecteren het milieu. Bovendien geven ze jouw tuin meteen ook een fris en levendig accent mee.
MORTEX ETANCHE is hiervoor perfect geschikt dankzij zijn natuurlijke kleuren en zijn authentieke uitzicht.

Terrassen: sober en puur design

De trends voor buitenvloeren in 2010 tonen een ommezwaai: beetje bij beetje maakt het strakke design plaats voor natuurlijkere en warmere lijnen. MORTEX COLOR komt aan deze behoeften tegemoet: het biedt een sober en puur design en speelt tegelijk met een grote waaier aan kleuren. Dankzij zijn flexibiliteit biedt het talloze mogelijke afwerkingen, wat bijvoorbeeld niet mogelijk is met beton.
Mortex onderscheidt zich eveneens door zijn zeer natuurlijke uitzicht en zijn gladde structuur, zijn garantie van duurzaamheid en bescherming en zijn optimale onderhoudgemak.
Het kan perfect worden aangebracht op zuivere oppervlakken zoals een cement- of anhydridechape, beton, een oude tegelvloer, enz. Kortom, genoeg mogelijkheden om jouw oude terras een echte facelift te geven!

Mortex en pleisterkalk: twee vliegen in één klap

MORTEX COLOR is eveneens bruikbaar voor gevels. Dankzij een aangepaste pleisterlaag is het eenvoudig jouw gevel te harmoniseren met de stijl van jouw nieuwe terras, bij een renovatie of zomaar omdat je daar zin in hebt! Dit omdat de pigmenten die beschikbaar zijn in Mortex, ook beschikbaar zijn als pleister, plamuur en verf. Een ideale oplossing voor een woning met een zeer hedendaags maar ook uniek uitzicht. Dankzij jarenlange ervaring op het vlak van algemene waterdichtheidoplossingen, legt BEAL® INTERNATIONAL steeds weer de nadruk op harmonie.

Praktische info:

Prijs:
– tussen 20 en 25 euro/m2 voor het materiaal voor een dikte van 2 à 3 mm (een mindere dikte door een andere ondergrond resulteert vanzelfsprekend in een verlaging van de prijs/m2)
– vanaf 80 – 90 euro/m2 voor de uitvoering door een mortex vakman

Natuzzi zetels onderhouden

’s Werelds bekendste meubelmerk, Natuzzi, ontwerpt meubelen en accessoires voor jouw woon-, eet-, en slaapkamer, volledig vervaardigd in Italië. Door het combineren van design, functionaliteit, materialen en kleuren zorgt Natuzzi voor harmonie bij jou thuis. En wie wil dat nu niet? Bezoek onze winkel in Denderhoutem en ervaar het zitcomfort van de zetels en salons van Natuzzi.

 

Zetels onderhouden

De Rore zitmeubelen fabriceert een ruim aanbod eigen lederen en stoffen salons. Zetels die qua afwerking en afmetingen perfect op uw wensen worden afgestemd. Daarnaast zijn we verdeler van topmerken zoals Leolux, Jori, Erpo en Durlet